24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Наука/Освіта
  • 23 школи у Житомирській області отримають нове обладнання для природничо-математичних кабінетів

23 школи у Житомирській області отримають нове обладнання для природничо-математичних кабінетів

  • 26 червня, 2019 8:55
Цьогоріч 23 опорні навчальні заклади Житомирщини отримають нові комплекти обладнання для кабінетів фізики, біології, хімії, географії та математики. Наразі проходять тендерні процедури для визначення компаній, які поставлять необхідне обладнання.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в управлінні освіти і науки ОДА.

На придбання нового оснащення для природничо-математичних кабінетів із державного бюджету надійшла субвенція у розмірі 8,5 млн грн, ще 10% або ж 850 тис. грн дофінансовують райони та ОТГ.

Загалом у 2019 році закуплять 30 комплектів обладнання для кабінетів фізики, біології, хімії, географії та математики. Серед обладнання – реактиви, інтерактивні дошки, мультимедійний проектор, набори мікропрепаратів та об’ємні моделі для кабінетів біології, шкільні мікроскопи, тонометр, персональні комп’ютери для вчителів, дощомір, барометр, рухома карта зоряного неба, компас, карти, набори геометричних тіл, набори порід тощо.

Наразі триває тендерні процедури на закупівлю обладнання, після їх завершення управління укладе договір із переможцем електронних торгів.
 

Розподіл нового оснащення для навчальних закладів Житомирщини

Поділитись

Новини по темі: