24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Депутатка Житомира Ірина Ярмоленко полетіла в США для побудови стратегічних відносин

Депутатка Житомира Ірина Ярмоленко полетіла в США для побудови стратегічних відносин

  • 25 червня, 2019 22:49
27-річна депутатка міста Житомира Ірина Ярмоленко полетіла в США на Глобальний саміт демократії, який цього року проходить у Вашингтоні.

Ірина сподівається знайти спільну мову з іншими 50 молодими лідерами з 46 країн світу та обмінятися найкращими практиками щодо побудови стратегічних партнерських відносин з широким колом державних і приватних партнерів для сприяння демократичним реформам. 

Протягом усього саміту учасники представлять свої роботи та покажуть бачення того, як об'єднати молодь і побудувати більш стійку демократію.

"Як комунікативний менеджер, я організую і розробляю багато комунікаційних проектів. Вони включають в себе лекції в школах і університетах, кіно про рівні права, аналіз регіонів, ЗМІ та рекламу, бізнес-сніданок, великі дискусійні громадські конференції з різними соціальними групами тощо. Основна ідея: пропаганда про рівні права та зміни моральних звичок та менталітету українців. Ми виступаємо за інтеграцію нашого суспільства в нове толерантне прогресивне життя", - розповіла «Журналу Житомира» Ірина Ярмоленко.


Нещодавно Ірина Ярмоленко, як голова депутатської групи «Рівні можливості», була запрошена в ролі експертки-спікера на Перший соціально-економічний форум «Соціальні права як механізм розвитку гендерно-збалансованого людського капіталу». Захід відбувся за сприяння Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, в лютому 2018 року Ірина Ярмоленко літала до Вашингтона, щоб взяти участь в програмі "Відкритий світ" від конгресу США.
Поділитись

Новини по темі: