20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Вихованці житомирської футбольної школи «Полісся» вперше стали чемпіонами України. ФОТО

Вихованці житомирської футбольної школи «Полісся» вперше стали чемпіонами України. ФОТО

  • 25 червня, 2019 8:19
  • 1
Вперше в історії вихованці школи футболу «Полісся» стали чемпіонами України з футболу U-15. Футболісти під керівництвом тренера Максима Заінчковського вибороли перемогу у фіналі чемпіонату з рахунком 3:0 у господарів поля команди «Буковина» (Чернівці).

24 червня, в прес-центрі Житомирської міської ради відбулась зустріч з юними футболістами. Представник СДЮШОР з футболу «Полісся» Житомирської міської ради Микола Скримінський наголосив на тому, що це перемога всієї школи.
 

«Перемога – це результат спільної проробленої роботи. Завдяки постійній підтримці керівництва міста та депутатського корпусу, які в нас повірили, ми маємо такий результат. Серед 92 команд, які брали участь у Чемпіонаті, Житомирська команда стала першою», - сказав Микола Скримінський.


Тренер команди Максим Заінчковський зазначив, що в планах на майбутнє грати в Першій лізі та приносити нові перемоги місту.

«Перший тайм був складним для нашої команди, але в другому таймі, ми зібрались, дослухались до тренера та забили три голи, які принесли нам перемогу. Емоції в той момент переповнювали всю нашу команду. Дякую всім тим, хто підтримав нас та повірив», - поділився враженнями від гри та перемоги капітан команди Денис Левченко.















Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Олеся Войдевич
25 червня, 2019 19:45:39

Це найчудовіша перемога вольових хлопців та гарних тренерів, які в них повірили, навчили та налаштували... Дійсно гучна перемога!!! Хай йдуть лише вперед))) А ось клубу Полісся та його керівникам треба робити усе необхідне, щоб забезпечити хлопців найкращим, тобі будуть перемоги!!!