26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області на хабарі в 30 тисяч «погорів» заступник мера. ФОТО

У Житомирській області на хабарі в 30 тисяч «погорів» заступник мера. ФОТО

  • 13 червня, 2019 17:00
Військова прокуратура Центрального регіону затримала під час отримання хабаря заступника міського голови міста Баранівка Житомирської області.
 

«Заступник Баранівського міського голови впійманий «на гарячому» при отриманні 30 000 гривень хабара. Посадовець був затриманий військовою прокуратурою Центрального регіону України під час одержання коштів прямо у приміщенні міськради», - інформує відомство.


Досудовим розслідуванням встановлено, що в березні 2019 року заступник міського голови затребував у підприємця 30000 гривень за вирішення питання передачі в оренду земельної ділянки на території району під розміщення торгівельної споруди. 

13 червня під час зустрічі в приміщенні Баранівської міської ради хабарник отримав «винагороду», що задокументовано негласними слідчими діями. Після цього посадовець був затриманий.

На даний час проводяться слідчі та процесуальні дії. Затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі від 8 до 12 років з конфіскацією майна.



Поділитись

Новини по темі: