18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Рудь - з теплом до кожного!

  • 13 червня, 2019 16:33

Це місія компанії «Рудь» у всіх напрямах діяльності, основна цінність та керівний принцип, що формує корпоративну філософію й культуру. Тому АТ «Житомирський маслозавод» та Рудь П. В. особисто дякують споживачам за довіру та схвальні відгуки, які стосуються багатьох аспектів: якості та інноваційності продукції, екскурсій, Свят Морозива та благодійності.

Слід зазначити, що протягом 2018 року було проведено 623 екскурсії, а це більше ніж вісімнадцять тисяч гостей. Цьогоріч підприємство вже відвідало більше дванадцяти тисяч осіб. Було проведено понад 450 екскурсій. Щоденно відбувається 7-8 екскурсій, тобто кожного дня компанія приймає більше двохсот відвідувачів.

Студентство та школярі з різних регіонів України, представники організацій: житомиряни та гості міста, візитери із-за кордону — усі мають можливість дізнатися секрети виготовлення морозива № 1 в Україні. Спеціалісти розказують відвідувачам історію виникнення холодного десерту, презентують його основні компоненти, показують виробництво. Крім того, всім гостям пропонують досхочу насолодитися морозивом і виграти цікаві призи.

Щодня на адресу АТ «Житомирський маслозавод» надходить багато запитів про допомогу — це десятки листів від окремих осіб та організацій. Потреби різні, але компанія намагається допомогти якомога більшій кількості людей. «Рудь» дуже цінує хороші відгуки, які постійно надходять від організацій, що займаються різними віковими групами: нашими маленькими споживачами (обласна бібліотека для дітей) та людьми поважного віку (громадська організація «Захист дітей війни»).

Більша частина цільової допомоги компанії «Рудь» надається у вигляді фінансових нарахувань, але вагому частку благодійної допомоги складають внески продукцією та послугами. Особливу увагу компанія приділяє дітворі та допомозі в реабілітації воїнів після АТО.

Цьогоріч компанія «Рудь» стала генеральним спонсором Велодня та провела масштабне Свято Морозиво в Житомирі. Загалом по Україні Свята Морозива відвідали десятки тисяч гостей. Компанія високо цінує подяки за проведення цього заходу, які надходять із різних куточків України.

Низький уклін усім за подяки та нагороди!
 

Прес-служба компанії «Рудь»

Поділитись

Новини по темі: