20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині змінили русло річки, щоб знайти залишки убитої дівчинки

На Житомирщині змінили русло річки, щоб знайти залишки убитої дівчинки

  • 12 червня, 2019 11:39
В Овруцькому районі Житомирської області триває розслідування жахливого вбивства 5-річної Дарини Макарчук. Про це "Журналу Житомира" повідомляє ГУ Нацполіції Житомирщини.

Зазначається, що за допомогою техніки було змінено русло річки, щоб поліцейські і рятувальники дослідили мулисте дно, де можуть знаходитись рештки тіла дитини.
 

"Були виявлені та вилучені окремі фрагменти, які зовні подібні до кісток. Слідчі подали клопотання до суду, за ухвалою якого вилучене буде направлено на експертне дослідження. Його висновки засвідчать, чи належать знайдені фрагменти загиблій дитині", - інформує поліція.


Нагадаємо, 28 травня у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області повідомили про вбивство 5-річної Даринки Макарчук. За інформацією правоохоронців, батьки вбили свою 5-річну дитину. Загибла дівчинка раніше була вилучена із своєї сім’ї і певний час проживала у прийомній родині. Однак минулого року рішенням суду була повернута біологічним батькам. Виконком Житомирської міськради вимагає покарати винних у трагедії «активістів». З приводу трагедії висловився міський голова Житомира Сергій Сухомлин. За рішенням суду мати дівчинки взято під варту на 60 діб без права внесення застави. Така ж міра запобіжного заходу застосована судом 30 травня і до 50-річного батька загиблої дитини. 4 червня правоохоронці розповіли про стан розслідування кримінального провадження.
Поділитись

Новини по темі: