25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирську авіакомпанію Yanair позбавили права на перельоти

  • 7 червня, 2019 9:29
  • 1
Державна авіаційна служба призупинила сертифікат української авіакомпанії Yanair, яка зареєстрована у Житомирі. Як повідомляє прес-служба організації, авіакомпанія не пройшла інспекційну перевірку.

«За результатами комплексної інспекційної перевірки авіакомпанії Yanair Державіаслужба виявила ряд зауважень (частина з яких критичні) в організації діяльності перевізника, які можуть негативно вплинути на безпеку польотів», — йдеться в повідомленні.

З цієї причини Державіаслужба прийняла рішення про призупинення сертифікату експлуатанта авіакомпанії Yanair з п’ятниці, 7 червня.

Авіакомпанія може відновити сертифікат після усунення недоліків, а також на підставі висновків акту інспекційної перевірки, що буде свідчити про здатність авіаперевізника забезпечувати належний рівень безпеки.

За інформацією компанії, на період припинення дії сертифіката всі рейси будуть виконуватися літаками партнерів.

Як повідомляв «Журнал Житомира», з червня 2018 року компанія YanAir повинна була почати польоти з Житомира в грузинське місто Батумі. Раніше вже повідомлялося, що житомирську авіакомпанію можуть позбавити сертифікату перевізника.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

11 червня, 2019 8:37:34

Ну зовсім не під Коломойського заточене))