29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомиряни вимагають нанести на дороги розмітку, через відсутність якої гинуть люди. ВІДЕО

Житомиряни вимагають нанести на дороги розмітку, через відсутність якої гинуть люди. ВІДЕО

  • 6 червня, 2019 14:18
  • 1
Житомирянка на засіданні виконкому Житомирської міськради скаржилася на нечітку і напівпрозору дорожню розмітку на вулицях міста та незабезпеченість усіма необхідними знаками пішохідних переходів.

Як інформує телеканал СК1, найбільше жінка нарікала на нерегульований перехід на вулиці Чуднівській. Нагадаємо саме там, на смерть збили жінку.
 

«Увагу терміново приділіть нерегульованому пішохідному переходу по вулиці Чуднівській, навпроти «Водоканалу», де 2.6.19 сталося ДТП, в результаті якого від травм в лікарні померла молода жінка», – наголосила житомирянка Діна Кучеренко.


За словами заступника міського голови Дмитра Ткачука, у Житомирі вже почали оновлювати дорожню розмітку. Роботи почалися пізніше через погодні умови.

«Її почали робити, якщо говорити про об’єми – на сьогоднішній момент об’єм, порядка 10-ти відсотків від запланованого було зроблено. Причина – погодні умови. Який був травень, і скільки було опадів і скільки днів були дощі в травні. Більшість робіт по нанесенню розмітки наноситься вночі. І до 9-го травня, коли температура була менше 8-ми градусів тепла, наносити розмітку не можна було», – розповів Дмитро Ткачук.
 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Олександр Кравчук
6 червня, 2019 14:39:38

Таке враження, що ці рагулі ніколи не чули про ПДР і вважають, що: <br /> пішоходи не учасники руху, не повинні дотримуватися правил дорожнього руху, <br /> і можуть переходити дорогу на нерегульованих переходах як здумається! <br /> Правила дорожнього руху 2019 <br /> 4. Обов&#39;язки і права пішоходів <br /> 4.14 Пішоходам забороняється: <br /> a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; <br /> б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; <br /> в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; <br /> г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; <br /> ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; <br /> д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку. <br /> 4.16 Пішохід має право: <br /> a) на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора; <br /> б)вимагати від органів виконавчої влади, власників автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів створення умов для забезпечення безпеки дорожнього руху.

6 червня, 2019 20:18:30

Таж вибори на носі)