25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У мережі створили карту-довідник житлового фонду Житомира. ФОТО

У мережі створили карту-довідник житлового фонду Житомира. ФОТО

  • 6 червня, 2019 13:27
6 червня під час засідання депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста було презентовано карту-довідник багатоквартирного житлового фонду Житомира.

Як зазначили у міській раді, проект створено для публічного доступу до технічних характеристик багатоквартирних будинків різних форм управління.
 

«Карта-довідник багатоквартирного житлового фонду м. Житомира - це простий, доступний, без зайвого навантаження, візуальний інструмент розуміння багатоквартирного житлового фонду міста. На карту житлового фонду нанесено ще не всі, але більше 1150 об’єктів, тому робота по наповненню бази карти ще триває. Кожен користувач Інтернету може зайти на сайт, обравши житловий будинок, який його цікавить (гуртожиток, ЖБК, КП ВЖРЕП, ОСББ, УК) та, здійснивши один клік на будинок за відповідною адресою, отримати необхідні технічні характеристики об’єкту», - розповів депутат міської ради Ігор Скоропад.


До 1 липня 2019 року мають завершити наповнення карти характеристиками багатоквартирного житлового фонду Житомира і до 1 жовтня завершити роботи щодо нанесення прибудинкових територій.

Сайт Житлового фонду міста Житомира за посиланням. Також на нього можна перейти з сайту Житомирської міської ради.





Поділитись

Новини по темі: