19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Поліція оперативно затримала злочинців, що пограбували магазин у передмісті Житомира. ФОТО

Поліція оперативно затримала злочинців, що пограбували магазин у передмісті Житомира. ФОТО

  • 5 червня, 2019 11:20
4 червня у селі Тетерівка Житомирського района злочинці увірвалися у магазин і погрожуючи пістолетом забрали всі гроші з каси. Про це на свої сторінці в соцмережі повідомив начальник ГУНП Житомирщини Вячеслав Печененко.
 

"Важливу роль у швидкому розкритті зухвалого злочину відіграли негайне звернення місцевих жителів до поліцейських і відомості від очевидців та свідків і про прикмети ймовірних злочинців, і про автомобіль, яким вони пересувались. Це дозволило нам, не втрачаючи дорогоцінного часу, перекрити в’їзди і виїзди у населені пункти на території 8 районів Житомирщини й обласного центру та зорієнтувати максимальну кількість зовнішніх нарядів поліції на розшук і зупинку автомобіля підозрюваних", - написав Печененко.


Упродовж 40 хвилин нападників було затримано. Ними виявились двоє жителів Романівського району віком 18 та 24 роки.

На своєму ВАЗі вони встигли від’їхати від місця вчинення злочину не далі 20 км. Під час огляду у них виявили і стартовий пістолет, яким погрожували продавчині, й викрадені гроші.

За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження. Покарання за такі дії – від 7 до 12 років позбавлення волі.





Поділитись

Новини по темі: