16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Дурбелик, танцюй краще!»: викладача танців звинувачують в побитті дітей, педагог говорить - це наклеп

«Дурбелик, танцюй краще!»: викладача танців звинувачують в побитті дітей, педагог говорить - це наклеп

  • 29 травня, 2019 16:03
  • 1
У Житомирі розгорається скандал між батьками школярок і педагогом - керівником танцювального колективу, яку звинувачують в «розпусканні рук» на заняттях.

Як повідомляє Житомир інфо, про це журналістам розповів житомирянин Іван, чия дочка займається танцями. Чоловік стверджує: керівник «Народного художнього колективу» ансамблю танцю «Посмішка» Житомирського Центру творчості дітей та молоді Тетяна Лопарева вдарила його дитину під час репетиції.
 

«Інцидент стався 24 травня під час репетиції концерту, який має відбутися 30 травня. Я забирав дитину після заняття: донька, яка завжди з радістю ходила на танці, цього разу була у сльозах. Коли я запитав, що сталося, вона розповіла про ляпас, який отримала від Тетяни Миколаївни. Удар по щоці педагог прокоментувала ще й образою: «Дурбелик, танцюй краще!», - розповів Іван.


Схожий інцидент трапився і з іншого ученицею - 7-річною дівчинкою. Її батько Роман розповів, що, зі слів дитини, «викладачка брала її за лікті і била по обличчі її ж руками». Після інциденту дівчинка відмовляється ходити на заняття.

Сама педагог заявляє, що заяви батьків - це наклеп.
 

«Мені прикро, що батьки так вчиняють замість того, аби бути вдячними, що їхніх дітей навчають прекрасному. Так, це не малювання, грає музика, і треба швидко повернутися, можливо, десь, коли допомагала повернутися у ритм, зачепила дитину, торкнулася обличчя. Але ж були присутні інші діти, педагоги. Те, що я когось била, це наклеп. Це брехня. Мені дуже неприємно. Якщо батьки будуть мене звинувачувати, я звертатимусь до суду», - заявила Тетяна Лопарева.


Тим часом батьки написали скарги в департамент освіти Житомирської міськради. У поліцію батьки поки не зверталися.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

29 травня, 2019 17:16:50

народ ще не знає, що в Сонечку робиться )))