16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

1 червня у Житомирі відбудеться Національний космічний форум

  • 29 травня, 2019 12:48
1 червня на базі Музею космонавтики та Житомирського національного агроекологічного університету відбудеться Національний форуму «Корольов. Космос. Житомир».

Як стало відомо «Журналу Житомира», на учасників Форуму чекають тематичні експозиції, міні-дискусії, виставки, майстер-класи, конкурси та презентації підприємств та установ космічної галузі

Урочисте відкриття Форуму відбудеться о 10.00 у Музеї космонавтики ім. С.П.Корольова. 

Після цього усі бажаючі зможуть ознайомитись із тематичною виставкою «Людина і космос», яка діятиме до 15.00 на території музею.

Учасники форуму також долучаться до дискусійної платформи «Міжвідомча взаємодія з питань провадження космічної діяльності в Україні», яка триватиме із 13.00 до 16.00 у ЖНАЕУ.

«Форум проходитиме з метою привернення уваги творчої молоді до вивчення космосу, залучення її до космічних досліджень, популяризація в суспільстві знань про космос і космічні технології та можливості їх практичного застосування у різних сферах життєдіяльності суспільства», - зазначають організатори.
 
Захід відбудеться під патронатом Державного космічного агентства України та Національного центру управління та випробування космічних засобів.

Детальніше дізнатися про захід та зареєструватися можна за посиланням.



Поділитись

Новини по темі: