25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Онлайн петиція: житомиряни просять навести лад на оглядових майданчиках міста

Онлайн петиція: житомиряни просять навести лад на оглядових майданчиках міста

  • 29 травня, 2019 8:43
27 травня на сайті Житомирської міської ради була опублікована петиція із закликом облаштувати в Житомирі існуючі оглядові майданчики.

Також автор онлайн-петиції Василь Хомюк просить створити в місті ще однин оглядовий майданчик - на вулиці Троянівській, неподалік Центру науково-технічної творчості.

"Попри наявність у місті кількох оглядових майданчиків, побачити чарівні краєвиди, які мали б відкриватися для житомирян, просто неможливо. Адже вся територія заросла деревами та чагарниками, які закривають краєвид. Тому пропоную розглянути питання щодо вирізання дерев та кущів, які заважають огляду на оглядових майданчиках біля монумента слави та на Замковій горі неподалік Магістрату, на черговому засіданні виконавчого комітету.

Крім того, пропоную облаштувати ще один оглядовий майданчик на вулиці Троянівській. Переконаний, що після того, як комунальні служби розчистять чагарники та дерева, не лише житомиряни, а й туристи почнуть відвідувати згадані майданчики"
, - йдеться в тексті петиції.

Підтримати ініціативу можна за посиланням. Щоб петицію розглянули в мерії, вона повинна зібрати 250 підписів за 90 днів.
Поділитись

Новини по темі: