28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Компанія «Рудь» — головний партнер Велодня в Житомирі

  • 27 травня, 2019 15:54
Велодень — важливий захід для кожного міста. Він інтегрується у всеукраїнську акцію, яка об'єднує тисячі велосипедистів у спільному велопробігу центральними вулицями. 

Команда компанії «Рудь» кілька років поспіль є учасником  Велодня. А цього року вона стала головним партнером Велодня в Житомирі. Компанія «Рудь» профінансувала організацію заходу, надала одяг для маршалів, забезпечила сувенірним фондом.
 

«Ми намагаємося залучити якомога більше людей до заняття спортом і проведення спільного культурного дозвілля. Цього року команда  підприємства складалася зі 100 учасників: це працівники з родинами, і всі вони в корпоративній формі! У такий спосіб ми робимо популярними фізичну культуру та спорт, екологічно чистий вид транспорту та дбаємо про збереження екології міста. Дуже важливо, що, беручи участь у подібних заходах,  ми гуртуємося. А коли ми разом — це неймовірні відчуття, це оздоровлення не лише фізичного, але й психологічного, душевного стану. Це неймовірний заряд енергії та захоплення від участі в команді!» — коментує важливість заходу голова правління АТ «Житомирський маслозавод» Петро Володимирович Рудь.


Компанія «Рудь» постійно дбає про залучення житомирян до змістовного дозвілля. Ми європейці, тож повинні виховувати  толерантне ставлення до велосипедистів як повноцінних учасників дорожнього руху та сприяти розвитку велосипедної інфраструктури. Гуртуймося! Адже разом ми — сила!









Поділитись

Новини по темі: