17 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Наука/Освіта
  • На Житомирщині 5,5 тисяч майбутніх абітурієнтів склали ЗНО з математики, є перші порушення

На Житомирщині 5,5 тисяч майбутніх абітурієнтів склали ЗНО з математики, є перші порушення

  • 22 травня, 2019 8:49
21 травня українські випускники та майбутні абітурієнти складали перше у 2019 році зовнішнє незалежне оцінювання – з математики. На Житомирщині тестування пройшли 5424 учасники, явка склала 97,2%.

Про це інформує Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти.

У 21 пункті проходження ЗНО у Житомирській області працювала найбільша серед трьох областей регіонального центру кількість громадських спостерігачів – 24.

Під час ЗНО з математики були виявлені перші порушення. Під час технологічної перерви поліцейськими охорони виявиили 6 порушень правил проведення тестування - використання мобільних телефонів. Абітурієнтів, які порушили правила, працівники центру оцінювання якості освіти відсторонили від подальшого проходження тестових завдань.

Правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з математики будуть оприлюднені 22 травня. Результати тестування з’являться до 15 червня.

Результати зовнішнього оцінювання з математики зараховуватимуться як вступний тест для бажаючих вступати до закладів вищої освіти у цьому році, а також за бажанням випускника як державна підсумкова атестація зі шкільного курсу з предмета.

Наступне ЗНО – з української мови та літератури – відбудеться вже 23 травня.
Поділитись

Новини по темі: