29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомир буде співпрацювати із Промислово-інноваційною палатою Ізраїль-Україна

Житомир буде співпрацювати із Промислово-інноваційною палатою Ізраїль-Україна

  • 20 травня, 2019 14:31
Сьогодні, 20 травня, у Житомирі відбулося підписання Меморандуму про взаємопорозуміння та співробітництво між Промислово-інноваційною палатою Ізраїль-Україна та Житомирською міською радою.

Як повідомили у мерії, метою Меморандуму є: встановлення практичної основи для розвитку більш міцних ділових відносин між двома Сторонами та встановлення процедури співробітництва, що може сприяти здійсненню взаємних економічних цілей; зміцнення ділових відносин та розвиток взаємного співробітництва.
 

"Це нові можливості для бізнесу і спільні україно-ізраїльські проекти у соціально-економічній сфері. Про те, що ізраїльські компанії зацікавлені в співпраці з Україною і готові заводити інвестиції, ми говорили ще у березні під час The Israeli Ukrainian Muni Summit (IUMS 2019) у Тель-Авіві. І тоді ж підготували проект цього меморандуму. Сьогодні голова правління палати Євгеній Шульгін справедливо зазначив, що світ міняється і зараз економічні відносини будуються не лише між державами, але й на рівні міст. Житомир теж зацікавлений у такій співпраці. Тож, напрацьовуємо стратегію і вперед!", - наголосив міський голова Сергій Сухомлин.


Вперше перемовини Житомира з Промислово-інноваційною палатою Ізраїль-Україна з приводу співпраці пройшли в лютому під час першого ізраїльсько-українського муніципального саміту The Israeli Ukrainian Muni Summit в Тель-Авіві.

Поділитись

Новини по темі: