19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Масова бійка і звинувачення в підкупі суддів: «Полісся» вирвало перемогу в дербі проти «Ниви»

Масова бійка і звинувачення в підкупі суддів: «Полісся» вирвало перемогу в дербі проти «Ниви»

  • 16 травня, 2019 8:55
15 травня наша команда зіграла черговий матч регулярного чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону проти принципового суперника - футбольного клубу "Нива" з Вінниці. Зустрілися команди на центральному міському стадіоні у Вінниці.

Досить активно команди розпочали цей матч, господарі намагалися тиснути "Полісся" до воріт, проте останні грамотно оборонялися і відігравали на контратаках.

Поліщуки впевнено контролювали першу частину тайму і вже на 6-й хвилині спробували відкрити рахунок у матчі. Суханов з передачі Савченка входив у карний майданчик суперника і розхитавши захист пробивав в нижній кут воріт, проте голкіпер вінничан парирував цей удар.

У другій половині першого тайму "Нива" перехопила ініціативу і постійно рухалася вперед. Високий пресинг господарів таки пробив міцний захист житомирян. На 35-й хвилині Дугієнко з подачі Малєя відправляє м’яч у ворота і виводить команду вперед – 1:0.

По перерві обидва тренери провели кілька замін, які значно посилили гру. Початок тайму знову був за "Поліссям". На 49-й хвилині зустрічі "жовто-зелені" заробили пенальті, який вдало реалізував Соломка і зрівняв цифри на табло – 1:1.

На 63-й хвилині господарі мали можливість вийти вперед, але останній удар не вдався – мимо.

На доданих хвилинах "Полісся" вирвав перемогу у цьому дербі. На 94-й хвилині матчу Соломка змістившись у центр карного майданчика влучним ударом відправляє м’яч у сітку воріт Гурідова – 1:2.

Вже за мить фінальний свисток головного арбітра матчу зафіксував вольову перемогу нашої команди у Вінниці – 1:2.
 

"Нива" (Вінниця) – "Полісся"» (Житомир) – 1:2
Голи: Дугієнко (35) – Соломка (49, пен.; 90+4)


Після фінального свистка вболівальники господарів прорвалися на поле, побили суддю і влаштували бійку з поліцією.

Колишній почесний президент вінницької "Ниви" Василь Вовк не зміг пройти повз скандального матчу. В результаті Вовк звинуватив в підкупі суддів, які нібито працювали на "Полісся".

"Щодо окремих представників ФК "Полісся" (Житомир), суддівської бригади, а також деяких відповідальних осіб ФФУ і ПФЛ за результатами подій до й під час сьогоднішнього матчу у Вінниці мають бути зареєстровані та розслідуватись злочини за ознаками:

- підкупу житомирськими футбольними функціонерами суддівської бригади та спроби підкупу ними тренерів й адміністрації СФК "Нива";
- прийняття суддями та працівникам ФФУ й ПФЛ пропозиції неправомірної вигоди; 
- протиправного впливу на результати офіційних спортивних змагань...
(готуються матеріали до правоохоронних органів)"
, - написав Вовк в Facebook.

 
Поділитись

Новини по темі: