19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині в будинку наркодилера під час обшуку знайшли 3 кг наркотиків. ФОТО

На Житомирщині в будинку наркодилера під час обшуку знайшли 3 кг наркотиків. ФОТО

  • 15 травня, 2019 13:03
В оселі жителя міста Коростишів правоохоронці виявили понад 3 кг наркотиків, які чоловік продавав в районному центрі. Про це «Журналу Житомира» повідомляє ГУНП Житомирської області.

«Наприкінці квітня поліцейські отримали оперативну інформацію про розповсюдження наркотичних засобів, зокрема, і шляхом так званих «закладок». Відтак було розпочато кримінальне провадження , у рамках якого правоохоронці провели низку заходів та встановили ймовірну причетність до правопорушень місцевого жителя», - пояснюють у поліції.

Під час санкціонованого судом обшуку у оселі 46-річного чоловіка поліцейські виявили декілька пакунків та вже розфасовані для продажу «дози» з рослинною масою, за попередніми даними – наркотичними засобами, та електронні ваги. 

Усе це слідчі вилучили та підготували відповідне клопотання до суду щодо направлення його на експертне дослідження. Загальна вага вилучених речовин склала понад 3 кг.

Нині триває подальше досудове розслідування за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.







Поділитись

Новини по темі: