18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» проти «Поділля» з Хмельницького: де і коли дивитися матч

Житомирське «Полісся» проти «Поділля» з Хмельницького: де і коли дивитися матч

  • 10 травня, 2019 14:10
Завтра, 11 травня, наша команда проведе черговий матч регулярного чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/19 проти футбольного клубу «Поділля» (Хмельницький). 

Поєдинок відбудеться у Хмельницькому на стадіоні «Поділля». Стартовий свисток арбітра пролунає о 18:00.

До цього матчу «Полісся» підходить на четвертому місці у турнірний таблиці, «Поділля» - на дев’ятому. Команди на полі зустрінуться втретє у сезоні 2018/19. Відзначимо, що до завершення змагань залишилося зіграти чотири матчі, тому житомирянам як ніколи потрібна перемога, аби повернутися на лідируючі позиції і виконати поставлене завдання, а подолянам вийти із зони вильоту.

«Поділля» вдало розпочало весняну частину сезону, в останньому турі другого кола вибороло вольову перемогу над «Калушем» - 2:1. Проте, у третьому колі, поки що, команда не знає смаку перемоги – 3:0 («Черкащина-Академія»), 0:1 («Калуш»), 1:1 («Буковина»), 0:3 («Нива» Т), 2:0 («Чайка»).



«Полісся», у виїзному матчі з «Калушем» змогли реабілітуватися після серії поразок та вирвати надважливу перемогу – 1:2. Але, у 24-му турі Другої ліги поліщуки не змогли вдома здолати рівненський «Верес» (1:2) і знову відкотилися на четверту сходинку змагань у групі «А».

Нагадаємо, що вперше у сезоні команди зустрілися 4 серпня 2018 року. Поєдинок відбувся у Новограді-Волинському на стадіоні «Авангард» і завершився нульовою нічиєю. Другий матч, який відбувся 6 жовтня того ж року у Хмельницькому завершився впевненою перемогою господарів – 2:0.

Матч транслюватиме на Youtube канал Спортцентр Production.
 
Поділитись

Новини по темі: