29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • «Буду реагувати жорстко»: Сухомлин готовий особисто боротися з корупцією в стінах мерії

«Буду реагувати жорстко»: Сухомлин готовий особисто боротися з корупцією в стінах мерії

  • 7 травня, 2019 14:34
Мер Житомира відреагував на резонансне затримання начальника управління міськради. Сергій Сухомлин на своїй Facebook-сторінці провів прямий ефір, під час якого подякував правоохоронцям та заявив, що буде особисто боротися з корупцією у стінах міської ради.
 

"Моя позиція – у людей повинна бути гідна зарплата, але вони мають відпрацьовувати її на всі 100%. Переконаний, що більшість працівників міської ради виконують свою роботу добросовісно, хоч спокус багато. Але є виключення. Дякую працівникам СБУ, Нацполіції та Прокуратури, які напередодні на хабарі затримали начальника одного з управлінь. Сьогодні зібрав колектив Житомирської міської ради і попередив – буду реагувати жорстко. Через такі випадки страждає репутація всієї міської влади і імідж міста", - сказав Сухомлин.


Також мер пообіцяв найближчим часом оприлюднити номер телефону, за яким кожен зможе повідомити про факти вимагання коштів чиновниками.

"Пишіть. Я готовий зустрічатися і реагувати", - наголосив міський голова Житомира.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 6 травня у Житомирі під час одержання хабара був затриманий Юрій Мостович - начальник Управління житлового господарства ЖМР.
Поділитись

Новини по темі: