29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • У гонитві за лідером: житомирський ФК «Полісся» здобув важливу перемогу. ВІДЕО

У гонитві за лідером: житомирський ФК «Полісся» здобув важливу перемогу. ВІДЕО

  • 2 травня, 2019 16:24
В рамках 23-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/19 житомирське «Полісся» на виїзді зіграло з футбольним клубом «Калуш». Через несприятливі погодні умови матч було перенесено з Калуша до Івано-Франківська, де «жовто-зелені» зуміли вирвати надважливу перемогу – 1:2.

Досить активно команди розпочали цей матч, відразу задали високий темп гри і намагалися більше атакувати. «Калуш», на правах господарів, створив перший небезпечний момент на 13-й хвилині зустрічі. Лебедь, після сольного проходу з центра поля, майстерно пробивав під поперечину, однак Мозіль зумів парирувати цей удар.

На 29-й хвилині житомиряни відповіли не менш перспективною атакою. Суханов з подачі Захаревича, здавалося, вже відправив м’яч у сітку воріт суперника, проте Хвалицький дотягнувся і забрав його до рук.

Продовжували обмінюватися атаками команди і вже на 31-й хвилині «Калуш» знову йшов вперед. То й же Лебедь, отримавши м’яч у карній зоні гостей, з розвороту пробивав по воротах, але Мозіль опинився на місці і, у черговий раз, врятував команду.

Першим відкрити рахунок у матчі вдалося житомирянам. На 44-й хвилині поєдинку, з розіграшу кутового, свій дебютний м’яч у складі «Полісся» забив Гончаренко і вивів команду вперед.

По перерві обидві команди продовжили грати у досить високому темпі. «Калуш» значно додав попереду і на 55-й хвилині матчу таки зумів забити. Книш, після передачі Савошка, вийшов на побачення з голкіпером і пробивши в обхід зрівняв цифри на табло – 1:1.

«Жовто-зелені» мали кілька можливостей вийти вперед. Зокрема на 59-й та 72-й хвилині поєдинку Суханов міг двічі розписатися у воротах Хвалицького, однак останній парирував ці удари і записав неймовірні сейви на свій рахунок.

Поліщуки продовжували тиснути на свого суперника і на 88-й хвилині вийшли вперед. Боровець, зі скидки Шавріна, забив переможний м’яч у ворота калушан.

Ця перемога дозволила житомирянам піднятися на 2-й рядок турнірної таблиці. Від лідера, ФК «Черкащина-Академія», футболістів з Житомира відділяє всього 3 очки.
 

«Калуш» 1:2 «Полісся»
Голи: Гончаренко, 44 - Книш, 55; Боровець, 88


Огляд матчу

Поділитись

Новини по темі: