24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Студент влаштував різанину в житомирському гуртожитку, йому загрожує до 15 років в'язниці. ФОТО

Студент влаштував різанину в житомирському гуртожитку, йому загрожує до 15 років в'язниці. ФОТО

  • 2 травня, 2019 11:29
У Житомирі стався конфлікт між студентами, який закінчився різаниною. Події розгортались 1 травня на кухні гуртожитка одного з коледжів міста.

"Обидва хлопці є студентами одного навчального закладу і проживають у його гуртожитку. 1 травня близько 16.30, коли вони готували їжу на спільній кухні, між ними виник раптовий конфлікт. Один з парубків у розпалі емоцій від нанесених йому словесних образ схопився за ножа та спричинив опонентові кілька поранень", - повідомляє ГУ Нацполіції Житомирщини.

Поранений 18-річний студент з проникаючими пораненнями черевної порожнини та різаними рани спини був доставлений до хірургічного відділення лікарні.

19-річний підозрюваний хлопець з Пулинського району, який наніс ножові поранення, був затриманий. На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили речові докази та опитали мешканців гуртожитку.

"Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин) та ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати до 15 років ув’язнення", - інформує поліція.



Поділитись

Новини по темі: