29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Сергій Тищенко: Це початок кінця завершення футболу в Житомирі

Сергій Тищенко: Це початок кінця завершення футболу в Житомирі

  • 26 квітня, 2019 10:03
Житомирський футбольний клуб "Полісся" програв третій матч поспіль в чемпіонаті України серед команд Другої ліги.

25 квітня на стадіоні в Новоград-Волинському житомирські футболісти зазнали нищівної поразки від ФК "Черкащина-Академія", пропустивши 4 м'ячі.

Зараз клуб з Житомира займає четверте місце в турнірній таблиці, хоча в першій частині чемпіонату житомиряни були одні з лідерів.

Що це, початок кінця? Своєю думкою ділиться Сергій Тищенко, футбольний оглядач, блогер і журналіст з Житомирської області.
 

Так зване житомирське Полісся (тому, що в Житомирі воно не грає) програло Черкащина - Академія 0:4 . Це вже третя поразка поспіль житомирян із загальним рахунком 0:6 (раніше були мінімальні поразки від Буковими та Миная). 

Хоча до цього команда була лідером своєї групи в Другій лізі, зіграла в нічию із Динамо та Десною в товариських матчах.

Річ у тому, що Полісся існує за державні гроші, фінансується з обласного та міського бюджету (область така багата, що може собі дозволити))). Якраз три тижні тому стало остаточно зрозуміло, що влада в країні зміниться. Якби далі сенс існування команди?

Фактично Полісся існувало через бажання голови ОДА піаритися. Не впевнений, раніше пан Гундич знав, як виглядає футбольний м'яч. Багато красивих слів про вихід в Першу лігу (дуже сильний склад підібраний на рівні Другої ліги та тренерський штаб), нарешті завершення реконструкції багатостраждального стадіону в Житомирі (вже йде майже 10 років, та був обіцяних губернатором на перші матчі 2019 року).

Я так зрозумів, що це початок кінця завершення футболу в Житомирі. Знову прийде час спогадів, як було раніше та планів відновлення команди в майбутньому. Якщо футбол та політика тісно пов'язані - нічого хорошого це в собі не несе.

Сергій Тищенко / Facebook

Поділитись

Новини по темі: