18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Негайного ремонту потребують 25% доріг Житомира. Фінансування вистачає лише на 10-ту частину. ФОТО

Негайного ремонту потребують 25% доріг Житомира. Фінансування вистачає лише на 10-ту частину. ФОТО

  • 24 квітня, 2019 14:57
25% всіх доріг у Житомирі потрібно ремонтувати. Про це свідчать дані весняного обстеження дорожнього покриття. За словами заступника міського голови, Житомир наразі має лише 10% від необхідного фінансування.
 

"Нові і якісні дороги, якщо їх не робити нізвідки в місті не з'являться. Програма мінімум - реанімувати існуючі. Чим і займатимемось найближчі місяці. Вже складено план-графік і розпочато ремонтні роботи. Маємо сформований перелік обладнання, яке необхідно докупити КП УАШ для нормального утримання доріг та продовження строку експлуатації до того, як на них утворяться ями та якісного проведення ремонту", - пише в соцмережі Дмитро Ткачук.


З початку літа, після завершення тендерів, одразу на кількох ділянках у Житомирі розпочнуться капітальні ремонти.  Ткачук наголошує, що за підтримки Житомирської ОДА обсяги ремонтів мають бути рекордними для міста.

Як повідомляв «Журнал Житомира», міськрада опублікувала список доріг, які капітально відремонтують в Житомирі в цьому році. У списку передбачено 9 вулиць.















Поділитись

Новини по темі: