29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині жінка порізала чоловіка через те, що він випасав коня біля її будинку

На Житомирщині жінка порізала чоловіка через те, що він випасав коня біля її будинку

  • 22 квітня, 2019 12:20
На Житомирщині жінка влаштувала перепалку з сусідом і порізала його ножем. Причиною конфлікта став кінь, який випасався поблизу садиби жінки. Про це "Журналу Житомира" повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Житомирщини.
 

"За свідченнями, які ми зібрали у селі, жінка вимагала не випасати коня поблизу її садиби. Чоловік не захотів поступатись і словесний конфлікт швидко перейшов у сутичку", - розповів начальник Хорошівського відділення поліції Руслан Прищепа.


Жінка схопилася за ніж і поранила йому голову. У конфлікт втрутились випадкові очевидці і зупинили бійку.

На місце викликали поліцію і медиків. Потерпілого каретою "швидкої" доставили до лікарні, де лікарі зафіксували його нетверезий стан і надали необхідну допомогу без госпіталізації.

Агресивно налаштовану жінку, яка раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності за хуліганство та крадіжку, затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Їй оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 7 до 15 років.
Поділитись

Новини по темі: