24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» програло «Минаю» і опустилося на 3 місце в таблиці. ФОТО

Житомирське «Полісся» програло «Минаю» і опустилося на 3 місце в таблиці. ФОТО

  • 19 квітня, 2019 11:30
18 квітня житомирське «Полісся» зіграло черговий матч регулярного чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/19 проти закарпатського «Минаю». 

На полі господарів, у Новограді-Волинському, «минайці» зуміли мінімально обіграти поліщуків – 0:1, інформує офіційний сайт клубу.

Надзвичайно тяжка гра видалася для нашої команди, адже «Минай», на відміну від «Полісся», ще не відчував смаку перемоги у весняній частині чемпіонату, тому на гру до Новограда-Волинського приїхали з відмінною мотивацією. Житомиряни, у свою чергу, мали не менш вагомі причини перемагати, позаяк хотіли реабілітуватися після поразки від чернівецької «Буковини».

Вже з перших хвилин зустрічі обидві команди почали неабияк тиснути один на одного, оскільки кожен розумів важливість цього матчу і його кінцевий результат. Ініціатива переходила від однієї команди до іншої, обидві вдало будували позиційні атаки як через короткий пас, так і діагональні передачі.

Саме завдяки останній «минайцям» і вдалося вийти вперед вже на 14-й хвилині матчу. Після однієї із діагональних передач Гегедош виграв повітря і віддав м’яч точно у ноги Страшкевича, котрий майстерним ударом розписався у воротах Литвиненка – 0:1.

Вже на 32-й хвилині «жовто-зелені» мали нагоду зрівняти рахунок у матчі. Після небезпечної атаки, яка могла б закінчитися вдало, один із захисників гостей порушив правила у власному карному майданчику, яке закінчилося для нього гірчичником та призначенням одинадцятиметрового. Пробити взявся капітан команди Шаврін, але Кулініч парирував цей удар, зберігши перевагу своєї команди.

По перерві «Полісся» посилило натиск на «минайців», проте останні були до нього готові і добре оборонялися. Житомиряни могли врятувати гру на 65-й хвилині. Провівши хорошу контратаку, новачок команди Соломка, завершуючи її, прицільно пробивав у лівий кут воріт, однак Кулініч знову рятує свою команду від пропущеного м’яча.

Могли збільшити відрив у матчі і гості. На 71-й хвилині Лобода увірвався у штрафну зону господарів, але пробив трохи вище воріт.

Матч завершився з рахунком 0:1. Після двох поспіль поразок житомиряни залишили першу сходинку крупи і нині розміщуються на третьому місці. 
 

«Полісся» (Житомир) – «Минай» (Закарпаття) – 0:1
Гол: Страшкевич, 15


















Поділитись

Новини по темі: