19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Вночі обкрадав офіси та оселі: у Житомирі спіймали 27-річного рецидивіста

Вночі обкрадав офіси та оселі: у Житомирі спіймали 27-річного рецидивіста

  • 18 квітня, 2019 12:07
Правоохоронці затримали у Житомирі 27-річного чоловіка, який підозрюється у причетності до серії крадіжок з приватних осель, торгівельних закладів й адміністративних приміщень. 

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУНП Житомирщини, нині встановлена його причетність до близько 10 подібних злочинів у місті.
 

"Упродовж кількох місяців у Житомирі були зареєстровані крадіжки з офісних приміщень, магазинів, інших громадських закладів. Усі ці факти були пов’язані між собою певними схожими факторами та ознаками, що вказували на причетність до їх скоєння однієї й тієї ж особи. Злодій діяв уночі, пошкоджував двері або вікна фомкою і виносив усе, що могло становити цінність. Вилучені слідова інформація та проаналізовані записи камер відеоспостереження підтвердили наші припущення", - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.


Під обґрунтованою підозрою опинився 27-річний раніше судимий чоловік. Про нього відомо, що півроку тому він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини. На Житомирщину приїхав із заходу України, а після звільнення з в’язниці оселився в Житомирі.

Після крадіжок чоловік швидко позбувався викрадених речей, перепродаючи їх через точки збуту. За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: