28 березня, 2024
Ми в соцмережах

«Меценат року» - це нагорода усієї нашої команди, - Олена Розенблат

  • 17 квітня, 2019 15:04

Співзасновниця Благодійного Фонду родини Розенблат - Олена Розенблат отримала нагороду «Меценат року». Диплом Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018»  вручили у приміщення Київської міської державної адміністрації 16 квітня.

Цього року на конкурс надійшло понад 900 заявок, у 23 номінаціях. З-поміж учасників конкурсу – підприємці, громадські, волонтерські та благодійні організації, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, заклади освіти, гуртки, об’єднання громадян, засоби масової інформації з усіх куточків України та світу.
 

«Бути в трійці лідерів по Україні – це неймовірно. Дякую організаторам конкурсу, що вже стільки років поспіль вони об’єднують меценатів та доброчинців! Отримати нагороду «Меценат року» - це заслуга усієї нашої команди! Мені дуже приємно, що мою роботу у Фонді оцінили на всеукраїнському рівні», - розповіла голова правління Фонду родини Розенблат Олена Розенблат.
 


Фонд родини Розенблат – це благодійна організація, яка не збирає пожертви, а фінансується виключно коштами сім’ї Розенблат. Благодійники втілюють низку соціальних та культурних проектів у Житомирі та за межами області. З-поміж яких «Хто, як не ми?», «Крокуймо в перший клас разом», «Щасливе дитинство», «Різдвяний ярмарок», «Допомога військовим», «Допомога літнім», «Співай Житомир!» та інші благодійні програми.

«Основні наші напрямки діяльності – це підтримка талановитих дітей, малозабезпечених родин, людей з інвалідністю, одиноких літніх людей, військових. У 2018 році Фонд витратив на благодійність витратив близько 5 мільйонів гривень. Ми працюємо для людей, долучаємось до заходів, які проводять наші однодумці-благодійники, а наші проекти важко уявити без участі Олени Розенблат. «Меценат року» - це нагорода, яку вона заслуговує», - розповіла волонтер Фонду, Людмила Альтовська.

Конкурс Благодійна Україна заснований 2007 року Асоціацією Благодійників України. Завдання Конкурсу:

• популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;
• відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року.

Прес-служба Фонду родини Розенблат








Поділитись

Новини по темі: