20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі запобігли спробі суїциду: жінка намагалася зістрибнути з мосту

У Житомирі запобігли спробі суїциду: жінка намагалася зістрибнути з мосту

  • 17 квітня, 2019 12:31
У Житомирі завядки камерам відеонагляду вдалося врятувати жінку, яка намагалася зістрибнути з пішоходного мосту у парку. Подія сталася зранку, 10 квітня.

"Диспетчери міського інформаційного центру  побачили особу, яка підозріло поводилася: жінка перелізла через перила пішохідного мосту міського парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна. Працівники оперативно відреагували, повідомивши про надзвичайну ситуацію патрульну поліцію. У результаті поліцейським вдалося попередити вчинення самогубства", - інформує мерія.

17 квітня під час засідання виконавчого комітету Житомирський міський голова Сергій Сухомлин відзначив злагоджені дії операторів Міського інформаційного центру та співробітників поліції.
 

"Завдяки чіткому відпрацюванню як працівників нашого інформаційного центру, так і патрульної поліції, вдалося не допустити вчинення самогубства і врятувати життя людині. Я вдячний працівникам Міського інформаційного центру Куліковському Анатолію Івановичу та Харькову Петру Володимировичу та співробітникам поліції Пилипчуку Віталію Петровичу та Фесик Людмилі Валеріївні за професіоналізм та сумлінне виконання обов'язків", - сказав мер Житомира.




Поділитись

Новини по темі: