18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Через спалах кору на карантин закрили 2 школи в Житомирській області

  • 17 квітня, 2019 8:18
  • 1
16 квітня на Житомирщині через випадки захворювання на кір призупинили навчання у двох закладах – Олевській гімназії та Дашицькій ЗОШ у Хорошівському районі. Про це «Журналу Житомира» повідомили в управлінні освіти і науки ОДА.
 

«Після позачергових засідань місцевих комісій з питань ТЕБ та НС, які пройшли 15 квітня, тимчасово зупиняється навчальний процес в Олевській гімназії та Дашицькій ЗОШ I-II ст. Хорошівського району. Навчання через випадки захворювання на кір призупинено в Олевському районі із 16 по 26 квітня, а в Хорошівському – до 22 квітня», – зазначила начальник управління Лариса Шевчук.


Спалах кору виявили в Дашицькій ЗОШ – 6 дітей звернулись до лікарні, де підтвердили діагноз. В Олевській гімназії виявили 4 випадки захворювання, серед них один – у вчителя навчального закладу.

За інформацією Олевської ОТГ, упродовж 2 тижнів карантину фахівці проводитимуть роз’яснювальну роботу серед педагогічного колективу та батьків щодо необхідності проведення заходів профілактики, попередження виникнення та розповсюдження захворюваності на кір.

Загалом з початку року у Житомирській області зареєстрували 1247 випадків захворювання на кір, з яких 632 – у дітей. У Житомирі щотижня зростає кількість хворих на кір
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

17 квітня, 2019 10:12:28

Дашинська ЗОШ, село Дашинка