19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Біля монументу Вічної Слави в Житомирі висадили дерева заради єднання українського народу

Біля монументу Вічної Слави в Житомирі висадили дерева заради єднання українського народу

  • 15 квітня, 2019 18:27
  • 1
13 квітня працівники інформаційно обчислювального відділу Житомирського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат, а також працівники Департаменту праці, соціальної та сімейної політики долучилися до акції з посадки дерев та кущів на території монументу Вічної Слави. Зокрема було посаджено берези, сосни, горобини та інших дереворослин на клумбах біля монументу Вічної Слави та по периметру.

"Наші працівники не лише прикладають максимум зусиль, щоб всі менш захищені верстви населення Житомирської області вчасно отримали соціальні допомоги, але також завжди долучаються до прибирання та  озелення територій Житомира. Дерева один з найбільших живих організмів на планеті і один з найбільших природних ресурсів Землі. Вони підтримують наше повітря чистим, знижують рівень шуму і допомагають зробити ландшафт красивим. Одне дерево виробляє близько 113 кілограмів кисню на рік. Це означає, що два дорослих дерева можуть виробляти достатньо кисню, щоб покрити щорічну потребу в кисні сім’ї з чотирьох осіб. Всього лише одне дерево здатне поглотити за рік стільки вуглекислого газу, скільки виробляє автомобіль за час пробігу 41,8 тисяч кілометрів." - розповідає керівник інформаційно обчислювального відділу Житомирського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат Симон Віктор Миколайович.

За ініціативи керівника інформаційно-обчислювального відділу Житомирського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат Віктора Симона, 20 квітня на території монументу Вічної Слави, працівниками відділу, буде висаджено ще 25 дерев. Ця акція буде проходити під назвою "Єдність українського народу", яка буде символізувати 24 областей України та АР Крим.

"Я вірю, що найблищим часом всі тимчасово окуповані території України знову будуть підконтрольними Києву" - додав Віктор Симон
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

16 квітня, 2019 9:43:37

Монумент вічної ганьби.