28 березня, 2024
Ми в соцмережах

5 спортивних об’єктів, які цього року відкриють у Житомирській області. ФОТО

  • 15 квітня, 2019 10:25
Вже цьогоріч у Житомирській області планується здача 5 головних спортивних об’єктів. Крім двох стадіонів у Житомирі, це спорткомплекси у Радомишлі, Овручі та басейн у Ємільчино.

Спортивні об'єкти реконструюють за кошти Держфонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевими бюджетами.
 

1. Стадіон «Полісся» у Житомирі


Це наймасштабніший спортивний проект ДФРР, що втілюється на Житомирщині.

Станом сьогодні на стадіоні вже завершують встановлення конструкції під накриття західної трибуни, монтаж металоконструкції під освітлення, тривають підготовчі роботи до влаштування резинового покриття для бігових доріжок.






 

2. Стадіон «Спартак» у Житомирі


На стадіоні тривають будівельні роботи. Найближчими днями влаштують бігову доріжку, з наступного тижня почнуть монтувати освітлення, далі – вкладатимуть покриття на полі, встановлюватимуть тент та електронне табло.






 

3. Спорткомплекс «Динамо» у Радомишлі


На сьогодні вже виконані зовнішні роботи з утеплення та облаштування фасаду, тривають внутрішні роботи. Зокрема, роблять балкон для глядачів, обшивають стіни, облаштовують роздягальні та душові. Далі будуть влаштовувати нову підлогу та проводити благоустрій території.




 

4. Фізкультурно-оздоровчий комплекс в Овручі


Реконструкція фізкультурно-оздоровчого комплексу, що у смт Овруч, на стадії завершення. Вже повністю пофарбовані стіни та стелі комплексу, покладена плитка, проведена більшість внутрішніх робіт та утеплений фасад. У приміщенні будівельникам залишається влаштувати підвісну стелю, підключити систему вентиляції, облаштувати ганок і встановити вітражі.


 

5. Спорткомплекс «Юність» із басейном у Ємільчино


На Житомирщині вже завершили реконструкцію плавального басейну у спорткомплексі «Юність». Наразі тривають пуско-налагоджувальні роботи – тестують басейн, а згодом і котельню для підігріву води. Незабаром заплановане відкриття спорткомплексу.



Поділитись

Новини по темі: