29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі на встановлення нових світлофорів планують витратити 12 млн гривень

У Житомирі на встановлення нових світлофорів планують витратити 12 млн гривень

  • 12 квітня, 2019 8:58
Влада Житомира планує у 2019 році збільшити ресурсне забезпечення міської Програми організації безпеки руху транспорту та пішоходів, розрахованої на 2018-2020 роки. На заходи з організації безпеки руху у 2019 році планувалося витратити 11,96 млн грн, тепер збираються спрямувати на ці цілі – 28,68 млн грн.

Про це йдеться у проекті рішення сесії Житомирської міської ради, передає Житомир інфо.

Також проектом рішення сесії пропонується внести зміни до діючої програми з безпеки руху, зокрема, на 2019 рік заплановано побудувати у Житомирі 18 світлофорних об’єктів на загальну суму 12 млн 47,34 тис. грн.

Заступник міського голови Дмитро Ткачук розповів, що в запропонованому проекті рішення сесії основні зміни до програми полягають у тому, що додалось будівництво одного світлофору та облаштування розмітки по вулиці Перемоги.

За словами члена виконкому Руслана Годованого, на останньому засіданні виконкому заступник міського голови Дмитро Ткачук пообіцяв, що на черговій сесії Житомирської міської ради розглядатимуть питання про виділення коштів на встановлення світлофорів, зокрема на аварійних ділянках.



Поділитись

Новини по темі: