26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Вантажівка збиває Зеленського: через відео розгорівся політичний скандал

  • 11 квітня, 2019 17:55
В офіційних каналах проекту "Європейське майбутнє України" опубліковано відео, на якому вантажівка збиває кандидата в президенти Володимира Зеленського, а після показана біла доріжка з написом "У кожного своя дорога".

Проект у Telegram і Viber, який запустив діючий глава держави й кандидат у президенти Петро Порошенко, підписав ролик "Зе Енд". За основу змонтованого відеосюжету взяли рекламний ролик Зеленського, інформує Обозреватель.

У передвиборчому штабі Зеленського вже прокоментували відео.
 

"Незрозуміло: Петро Олексійович насолоджується кадром, як фура збиває Володимира Зеленського, або, може, він отримує задоволення від білої доріжки, яка з'являється після. Очевидно одне: наша команда порекомендує Володимиру посилити охорону", — заявили в штабі шоумена.


Спікер передвиборного штабу Зеленського Дмитро Разумков заявив, що опубліковане відео знаходиться за межею здорового глузду і Кримінального кодексу.
 

"Я думав, що дно українських чорних технологій у наших опонентів пробито, при тому було пробито місяці два тому. Але вони, на жаль, кожен день доводять, що ні. Знаєте, є старий анекдот, коли "думали, вже дно, але знизу постукали", це кожен день повторюється в українській політиці", – зазначив Разумков.


Команда Зеленського також зробила офіційну заяву, що звернеться в поліцію через даний ролик.

"Це моральний тиск на нашого кандидата. Це злочин, не кажучи вже про моральний аспект, адже такий ролик від команди чинного президента - дно", - заявив керівник передвиборного штабу Іван Баканов.

У проекті "Європейське майбутнє України" заявили, що відео може бути актом диверсії з боку деяких співробітників ресурсу.

Водночас співрозмовники додали, що ніякого відношення безпосередньо Петро Порошенко і його передвиборчий штаб до цього скандального ролика не мають — він був створений і залитий у соціальні мережі без їхнього відома.

Нацполіція розпочала кримінальне провадження за фактом поширення ролика, на якому Зеленського збиває вантажівка. Справу відкрили по ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча).

Також готується офіційний запит до адміністрації соцмереж, які поширили це відео. Поліція вимагатиме видалити контент.

В оригінальному ролику Володимир Зеленський закликав українців об'єднатися для спільного майбутнього і не допустити розколу через розбіжності.
 




\


Оригінальне відео

Поділитись

Новини по темі: