28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Студенти житомирського вишу причетні до діяльності великого наркосиндикату. ФОТО

Студенти житомирського вишу причетні до діяльності великого наркосиндикату. ФОТО

  • 11 квітня, 2019 11:50
10 квітня на території 13 областей України, зокрема і Житомирщини, була проведена спецоперація по ліквідації розгалуженої мережі продажу наркотиків, у тому числі через Інтернет.

Про це повідомляє начальник Головного управління Нацполіції Житомирщини Вячеслав Печененко.
 

"Затримані організатори та виконавці. Це ті ділки, що максимально конспірували свою "діяльність", щоразу вигадуючи нові місця закладок проданих доз наркотиків та варіанти безконтактного спілкування з клієнтами", - пише в соцмережі Печененко.


Попередньо встановлено, що кримінальний бізнес приносив організаторам мережі з продажу наркотиків щомісячно 10 мільйонів гривень доходу.

У Житомирі у причетності до діяльності наркосиндикату викриті кілька студентів одного з ВНЗ, в яких під час обшуків вилучено марихуану, амфетамін, кокаїн, рекламні агітки, банківські картки та інші свідчення злочинної діяльності.

Наркотичні засоби надходили у регіон через поштовий зв'язок, а уже місцеві розповсюджувачі робили так звані закладки після отриманих через інтернет-меседжери замовлень та оплат на банківські рахунки. Наразі слідчі дії тривають.











Поділитись

Новини по темі: