25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі чоловік в ході застілля вбив товариша, труп залишив лежати в квартирі

У Житомирі чоловік в ході застілля вбив товариша, труп залишив лежати в квартирі

  • 9 квітня, 2019 13:13
Житомирянина, якого розшукували рідні, виявили мертвим у квартирі жителя Житомира. Під час з’ясування обставин викрилась насильницька смерть чоловіка. 

"Уночі 7 квітня до Житомирського відділу поліції звернулась житомирянка із повідомленням про зникнення її 35-річного сина. Зі слів жінки, він пішов з дому ще наприкінці березня й до теперішнього часу про його місцезнаходження їй нічого невідомо", - розповіли "Журналу Житомира" в ГУ Нацполіції Житомирської області. 

В рамках кримінального провадження поліцейські почали перевіряти наявну інформацію про чоловіка й відпрацьовувати зв’язки зниклого.

Уже о півдні того ж дня розшукуваного було знайдено мертвим у квартирі 47-річного жителя обласного центру. Судово-медична експертиза засвідчила насильницьку смерть від травм шиї. 

Господар оселі зізнався, що загиблий перебував у нього кілька днів поспіль. А 5 квітня під час чергового хмільного застілля між чоловіками виник конфлікт, у ході якого гість і отримав від власника квартири удари, що призвели до смерті. 

Поліцейські затримали винуватця, досудове розслідування триває за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. За чинним законодавством за позбавлення життя іншої людини передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від 7 до 15 років.
Поділитись

Новини по темі: