19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі затримали іноземних злочинців: їх чекає екстрадиція

У Житомирі затримали іноземних злочинців: їх чекає екстрадиція

  • 9 квітня, 2019 10:33
У Житомирській області оперативники виявили двох іноземців, які за скоєні злочини перебували у міжнародному розшуку. Про це "Журналу Житомира" повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.

Першого іноземця затримали у Житомирі. Пвтомобіль, яким керував 28-річний кавказець, поліцейські зупинили за порушення Правил дорожнього руху. 
 

"У ході перевірки документів першочергово з’ясувалось, що іноземець перебуває на території України із порушенням вимог чинного законодавства. Згодом, перевіривши його особу по відомчим базам, викрились й інші обставини – чоловік розшукувався правоохоронцями Італії за вчинення на її території тяжкого злочину", - інформує поліція. 


Нині чоловіка взято під варту до вирішення питання про його екстрадицію.

Водночас така ж процедура очікує на ще одного іноземця, 30-річного громадянина Російської Федерації. Чоловік був оголошений у міжнародний розшук за скоєння низки злочинів у своїй державі. 

"В Україні ж, на Житомирщині, він відбував покарання за серію крадіжок. 5 квітня, одразу після звільнення його з місць ув’язнення, оперативники поліції затримали розшукуваного", - зазначають у поліції.

Загалом же, станом на 7 квітня, поліцейські виявили 257 учинених іноземцями адміністративних правопорушень. Усі вони пов’язані із ігноруванням правил перебування іноземних громадян в Україні. 
Поділитись

Новини по темі: