24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Служба автодоріг звітує, що з початку року на Житомирщині залатали 26000 кв. метрів ям

  • 8 квітня, 2019 16:49
У Житомирській області тривають роботи з ліквідації пошкоджень та вибоїн дорожнього покриття. Роботи проводяться у межах експлуатаційного утримання шляхів загального користування державного значення.

За інформацією Служби автодоріг Житомирщини, з початку року на найбільш пошкоджених ділянках автомобільних доріг міжнародного, національного та регіонального значення вже ліквідовано майже 26 тисяч квадратних метрів пошкоджень. 

"За минулий тиждень, включаючи вихідні, на шляхах М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (в Овруцькому районі) та Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище (в Андрушівському та Попільнянському районах) ліквідовано більше 4 тисяч кв. м руйнувань покриття. Ці роботи тривають", - зазначають у САД.

Як повідомлялось, Кабмін затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення в 2019 році по Житомирській області. На це планують витратити 397 млн грн. На ремонт та експлуатаційне утримання місцевих доріг Житомирська область цього року отримає 778 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: