29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Батьки дітей з аутизмом дякують Фонду родини Розенблат за допомогу та фінансову підтримку. ВІДЕО

Батьки дітей з аутизмом дякують Фонду родини Розенблат за допомогу та фінансову підтримку. ВІДЕО

  • 2 квітня, 2019 13:26

«Вони постійно поруч з нами і насправді їхня допомога, фінансова у тому числі є досить значима для нас. Вона дає нам змогу мати ресурс, сили рухатися, бо це не стометрівка, а величезний марафон, який ми маємо пройти і вони поруч із нами у цьому марафоні», - так Жанна Зарічна говорить про Фонд родини Розенблат, який від дня створення громадської організації «Аутизм-Житомир» не просто опікується особливими дітками, а і допомагає фінансово.

Зокрема, лишень за останні два роки фонд виділив понад 100 тис. грн на оплату послуг психолога для організації. За словами матусь дітей з аутизмом, така допомога є надважливою не тільки для діток, а і для їхніх батьків.

«Ці кошти, які ми отримуємо, ми їх використовуємо для занять з дітками, ми їх використовуємо для догляду за дітками. Адже є дітки, які, на жаль, не можуть нікуди вийти, а мами, родини мають потреби. Фахівцям реабілітаційного центру за рахунок Фонду родини Розенблат ми дали дуже багато потужної літератури», - розповідає голова ГО «Аутизм-Житомир» Жанна Зарічна.

«Можливість об’єднатись батькам, до того ж на ці зустрічі ми запрошуємо психологів, фахівців, з якими ми можемо ділитися своїми проблемами - сімейними. Можливість возз’єднатись більше 200 сім’ям. Таким родинам, не тільки дітям, а і батькам потрібна ця допомога. Хотілося б попросити і Фонд Розенблат, і родину, щоб ця допомога була і надалі», - додає представник ГО «Світ без обмежень» Світлана Ємеліна.

З нагоди Всесвітнього дня поширення інформації щодо проблем аутизму матусі особливих діток від імені трьох громадських організацій вручили Фонду родини Розенблат подяку за допомогу, небайдужість та відкриті серця. Меценат Борислав Розенблат зізнається: розчулений такою вдячністю та обіцяє надалі допомагати тим, хто цього так потребує.

«Дуже приємно отримувати подяку від тих людей, хто робить це від щирого серця. Наш фонд уже давно допомагає людям, які потребують, не тільки людям з аутизмом, дітям Сонця, але дуже приємно, адже є зворотній зв’язок. Я завжди кажу: людям можна робити скільки завгодно добра, але головне - від них почути добре слово. Давайте будемо й далі працювати і допомагати тим людям, які сьогодні потребують нашої спільної допомоги», - зазначив засновник «Фонду родини Розенблат» Борислав Розенблат.







Поділитись

Новини по темі: