28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Кривава сутичка в Коростені: один чоловік загинув, ще один в лікарні

Кривава сутичка в Коростені: один чоловік загинув, ще один в лікарні

  • 29 березня, 2019 12:01
Увечері 28 березня на одній з вулиць міста Коростень між чоловіками стався конфлікт, який переріс у бійку. В результаті сутички смертельне поранення отримав 28-річний чоловік. Поліція оперативно розшукала і затримала підозрюваного у вбивстві.

"Близько 23 години до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на одній з вулиць райцентру констатовано смерть чоловіка. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду тіла загиблого, як з’ясувалось, 28-річного місцевого жителя, було виявлено поранення грудної клітини", - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Також з місця події до медичного закладу було доставлено з тілесними ушкодженнями 21-річного жителя райцентру, знайомого загиблого. 
 

"З’ясовуючи обставини події під час першочергових заходів, ми встановили, що у потерпілих з невідомими того вечора виник вуличний конфлікт, попередньо, з хуліганських спонукань, який переріс у бійку. У результаті старшому чоловікові було завдано смертельне поранення гострим предметом, а молодший - отримав тілесні ушкодження, зі ступенем яких нині визначаються медики", - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт.


За обґрунтованою підозрою у причетності до тяжкого злочину правоохоронці затримали 32-річного жителя Коростеня. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. 

Наразі усі обставини та причетні до події особи встановлюються у рамках розпочатого за ст.115 (Умисне вбивство) ККУ кримінального провадження. За чинним законодавством навмисне позбавлення життя людини карається ув’язненням на строк від 7 до 15 років.
Поділитись

Новини по темі: