29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Гундич створив робочу групу, яка перевірить тарифи на опалення у Житомирській області

  • 28 березня, 2019 11:17
До 1 вересня 2019 року робоча група проведе аналіз тарифів на послуги централізованого теплопостачання, які встановлені органами місцевого самоврядування. У разі неправильного нарахування за послуги рекомендуватиме переглянути встановлені тарифи.

Відповідне розпорядження про утворення робочої групи затвердив голова ОДА Ігор Гундич сьогодні, 27 березня.

«Робочій групі проаналізувати рівень встановлених після 1 листопада 2018 року органами місцевого самоврядування тарифів на послуги з централізованого постачання теплової енергії, їх економічну обгрунтованість та у разі необхідності рекомендувати органам місцевого самоврядування вжити заходів щодо перегляду встановлених тарифів», – йдеться у документі.

До складу робочої групи увійшли фахівці департаменту регіонального розвитку ОДА, Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 22 січня під час мітингу під стінами Коростенської міської ради зібралися більше тисячі незадоволених городян. Люди вимагали знизити тарифи на опалення.
Поділитись

Новини по темі: