25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Через вибори в школах Житомира можуть перенести освітній процес

  • 26 березня, 2019 14:11
В українських школах, де розміщуються виборчі дільниці, можуть продовжити весняні канікули на 1 день. Це зумовлено з необхідністю надати додатковий час для підрахунку голосів на дільницях у школах. Про це 26 березня повідомив Освітній портал з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Чи продовжать канікули у житомирських школах, які мають завершитися 31 березня, в коментарі Житомир інфо розповіла заступник директора департаменту освіти Житомирської міської ради Раїса Кошевич.

За її словами, мова про продовження канікул у житомирських освітніх закладах у зв’язку з виборами не йде.
 

«Канікули розпочато у закладах загальної середньої освіти з 25 березня і будуть вони тривати по 31 березня. Що стосується тих закладів загальної середньої освіти, у яких відкриті виборчі дільниці, а таких у місті із 33 є аж 30, то це питання вирішується безпосередньо в навчальному закладі, індивідуально, щодо можливого, якщо виникне така необхідність, відпрацювання 1 квітня в інший робочий день», - розповіла Раїса Кошевич.


Нагадаємо, вибори Президента України відбудуться у цю неділю, 31 березня. Виборчі дільниці будуть відкриті з 8:00 до 20:00.
Поділитись

Новини по темі: