29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області під колесами авто загинув чоловік, який раптово вийшов на трасу

У Житомирській області під колесами авто загинув чоловік, який раптово вийшов на трасу

  • 21 березня, 2019 9:57
На півночі Житомирської області в Овруцькому районі у ДТП загинув пішохід. Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 20 березня близько 19.00 на автодорозі Овруч-Словечно.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Toyota Camry, 30-річний житель м. Овруча, рухаючись у напрямку райцентру, вчинив наїзд на пішохода, 44-річного місцевого жителя, який раптово вийшов на дорогу.

Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

«Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - інформує ГУНП.

Поліція закликає пішоходів переходити дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту, дерев, кущів, інших перешкод. Пам’ятайте, що навіть при невеликій швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на автошлях, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.
Поділитись

Новини по темі: