29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Служба автодоріг Житомирської області звітує про ліквідацію ямковості

  • 19 березня, 2019 8:58
З 11 по 15 березня на автомобільних дорогах загального користування державного значення Житомирщини було усунуто більше 2 тисяч квадратних метрів пошкоджень.

"Працювали на автомобільних дорогах: М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський в Овруцькому та Бердичівському районах та Р-18 Житомир – Попільня  - Сквира - Володарка - Ставище в Андрушівському та Житомирському районах", – інформує Служба автодоріг Житомирської області.

Усього з початку року ліквідовано більше 13,5 тисяч квадратних метрів аварійної ямковості на шляхах державного значення області. Ці роботи тривають.

Дорожники пояснюють, що аварійний ямковий ремонт - це вимушений захід, основною метою якого є забезпечення безпечного проїзду автошляхами та їх збереження від подальшого руйнування.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Кабмін затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення в 2019 році по Житомирській області. На це планують витратити 397 млн грн. На ремонт та експлуатаційне утримання місцевих доріг Житомирська область цього року отримає 778 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: