17 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі активіст заблокував водія авто, який заїхав на Михайлівську. Поліція оштрафувала обох

У Житомирі активіст заблокував водія авто, який заїхав на Михайлівську. Поліція оштрафувала обох

  • 15 березня, 2019 16:57
  • 1
У Житомирі поліція склала протокол за порушення правил дорожнього руху на працівників комунального підприємства «Зеленбуд», які їхали пішохідною вулицею.

Патрульних викликав місцевий активіст, який зафіксував порушення, щоправда, чекати поліцейських довелося близько 2 годин, передає Житомир лайф.

За словами Романа Кравчука, він йшов по вулиці Бердичівській та побачив як біля міськради повз опущені болларди на пішохідну вулицю Михайлівську заїхав автомобіль ВАЗ 2104 з напівпричепом з номерним знаком АМ 8667 АВ. Активіст пішов за автомобілем та викликав працівників поліції.
 

«Автомобіль почав рухатися пішохідною вулицею створюючи небезпеку для пішоходів. Я пішов за ним. Він повернув в сторону провулку Скорульського. Там йому перекрив дорогу інший автомобіль, тому я встиг його заблокувати та викликати поліцію. Прочекали 2 години працівників поліції. Зараз складають адмінматеріали. Я вважаю що водій, який виявився працівником КП "Зеленбуд", порушив правила дорожнього руху, а саме пункт 26.2а — транзитний рух у транспортній зоні заборонений. Крім того, я вважаю що працівники "Зеленбуду" порушили правила через те, що на місце, куди вони планували поїхати, можна було заїхати як з вулиці Київської так і з Театральної», — пояснив Роман Кравчук.


Натомість керівництво комунального підприємства свою провину заперечує та переконує, що через активіста працівники не змогли виконати необхідну роботу. Крім того, за словами заступника директора «Зеленбуду», активіст спустив колеса на автомобілі комунального підприємства.
 

«Зателефонував водій нашого автомобіля. Разом з працівниками вони їхали ліквідовувати наслідки аварії після буревію. Біля телецентру впало 3 ялинки. Після того, як їх прибрали, необхідно було завершити роботи з прибирання. Але коли автомобіль комунального підприємства з причепом їхав ліквідовувати наслідки, Роман поспускав колеса. Це простій машини, заробітна плата працівникам, які не зробили свою роботу. Я розумію якби ми їхали на власній машині, але працівники їхали по роботі», — сказав заступник директора КП «Зеленбуд» Володимир Савченко.


Після довготривалого з’ясування обставин поліція склала протокол на водія Зеленбуду та акт про дрібне хуліганство на активіста за те, що він спустив колеса в автомобілі.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

15 березня, 2019 18:57:31

А хуліганства ніякого не було