19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Вогняні ревнощі: на Житомирщині хлопець підпалив будинок своєї колишньої

Вогняні ревнощі: на Житомирщині хлопець підпалив будинок своєї колишньої

  • 15 березня, 2019 10:22
Вночі у місті Коростень сталася пожежа у приватному будинку. Як з'ясувалося, будинок підпалив хлопець, якій намагався через ревнощі помститися колишній дівчині. Про це "Журналу Житомира" повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції Житомирської області.

У будинку проживала молода сім’я. Коли виникла пожежа, люди спали й, на щастя, вчасно устигли прокинутись і вибратися надвір. Тож ніхто внаслідок пожежі не постраждав. Вогонь пошкодив частину покрівлі будівлі.
 

"За висновками експертизи, причиною загоряння стало занесення стороннього джерела вогню. Ми перевірили наявну інформацію і у результаті дійсно викрили причетність до підпалу конкретної особи", - розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.


У вчиненні протиправних дій поліцейські обґрунтовано запідозрили 24-річного парубка. Раніше він мав дружні стосунки з молодою господинею. Свою вину він визнав і розповів, що вдався до злочину через ревнощі. Уночі дістався горища будинку й підпалив покрівлю.

Його дії поліція кваліфікувала як умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу (ч.2 ст.194 ККУ). За подібні протиправні дії кримінальним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.
Поділитись

Новини по темі: