24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Жителі Житомирської області заборгували за опалення майже 300 мільйонів

  • 13 березня, 2019 8:36
У січні 2019 року населенням Житомирської області області сплачено за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 369 млн грн.

За інформацією Головного управління статистики у Житомирській області, це складає 81,8% від нарахованих за цей період сум.

На кінець січня заборгованість за централізоване опалення та постачання гарячої води становила 293 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 63,5 млн грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 34 млн грн, за вивезення побутових відходів – 9,7 млн грн.

"Дані про заборгованість за постачання природного газу та електричної енергії не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації", - зазначають в облстаті.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги, з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год), на одного власника особового рахунку становили у січні 2506,1 грн.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в Житомирі один з найнижчих тарифів на опалення.
Поділитись

Новини по темі: