26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині ліквідують наслідки негоди. Без світла залишаються понад 50 населених пунктів

  • 12 березня, 2019 13:38
У Житомирській області рятувальники активно ліквідували наслідки негоди. Як зазначають в областному управлінні ДСНС, роботи проводились у одинадцяти районах області та Житомирі, до яких було залучено 106 чоловік особового складу та 24 одиниці техніки.

В Житомирі рятувальники демонтували дві вентиляційні решітки на даху школи №20, що загрожували падінням на шкільний двір. Також рятувальники розбирали розхитану вітром балконну раму в одній із пятиповерхівок.

Крім того, фахівці ДСНС зняли піддашок міського палацу культури, який також загрожував падінням через сильний вітер.

Ще рятувальники зрізали та прибрали з проїжджих частин 29 повалених дерев, що ускладнювали рух транспорту. Також ними ліквідовано загрозу обрушення 15 аварійних дерев.

12 березня станом на 10:00 через негоду на території області знеструмленими залишаються 52 населені пункти у Андрушівському, Баранівському, Бердичівському, Брусилівському, Ємільчинському, Житомирському, Любарському, Попільнянському, Радомишльському, Хорошівському, Черняхівському, Чуднівському районах. Над відновленням електропостачання працюють аварійні бригади РЕМ.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 11 березня Коростишеві сильний вітер пошкодив покрівлю торгового об'єкта, яка впала на двох жінок. Одна з них загинула на місці, іншу госпіталізували в реанімацію.
Поділитись

Новини по темі: