23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирській області добровольці допомагатимуть поліції стежити за правопорядком

У Житомирській області добровольці допомагатимуть поліції стежити за правопорядком

  • 7 березня, 2019 15:36
У Чуднівському районі Житомирщини небайдужі місцеві жителі об’єдналися, аби допомогати своєму дільничному офіцеру поліції у підтриманні спокою та безпеки у рідному селі. 

«Відтепер добровільні вартові патрулюватимуть на вулицях безпосередньо у с. Галіївці та, за потреби, допомагатимуть у підтриманні правопорядку на території Вільшанської об’єднаної територіальної громади, до якої входить населений пункт», - повідомили «Журналу Житомира» в ГУ Нацполіції Житомирщини.

Як розповів дільничний офіцер поліції Сергій Гаврилюк, він обслуговує 14 населених пунктів. А тільки у селі Галіївка нині проживає майже 900 мешканців, тому допомога «вартових» буде суттєвою підтримкою у забезпеченні правопорядку.

Члени формування «Галіївська варта» проводитимуть роз’яснювальну роботу по запобіганню шахрайствам, крадіжкам, іншим правопорушенням, особливо відносно одиноких людей похилого віку. З початком городніх робіт нагадуватимуть землякам про заборону посіву маку та конопель. 

У разі вчинення правопорушення вартові зможуть оперативно інформувати про це свого дільничного та надати йому необхідну допомогу.
Поділитись

Новини по темі: