29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирській області у боржників аліментів забрали машину і водійські права

У Житомирській області у боржників аліментів забрали машину і водійські права

  • 7 березня, 2019 10:30
Фахівці юстиції Житомирщини продовжують знаходити засоби впливу на кожного боржника аліментів. Так, за несплату аліментів житель Андрушівського району лишився без водійських прав, у чоловіка з Новоград-Волинського району вилучили автомобіль.

"Неприємна несподіванка трапилася днями з жителем Андрушівського району, який перебував за кермом свого авто. Працівники поліції Андрушівського ВП Бердичівського ВП ГУНП в Житомирській області при перевірці документів на право керування транспортним засобом виявили, що відносно водія Андрушівським районним відділом державної виконавчої служби винесено постанову про встановлення тимчасового обмеження у праві керування транспортним засобом через наявність у нього заборгованості зі сплати аліментів", - інформує Головне територіального управління юстиції у Житомирській області.

Посвідчення водія у чоловіка вилучили, і отримає він його тоді, коли сплатить усю заборговану суму аліментів. Схожа ситуація на Житомирщині сталася з власником іншого авто.

"Власник транспортного засобу має заборгованість зі сплати аліментів, але на відміну від попереднього автомобіліста, йому пощастило менше. Державний виконавець Новоград-Волинського міськрайонного відділу державної виконавчої служби вилучив авто та передав на зберігання представникам Житомирської філії державного підприємства "Сетам"", - повідомляє управління юстиції.

Надалі автомобіль ВАЗ 21074 пройде оцінку та буде реалізований через електронні торги в рахунок погашення аліментної заборгованості.
Поділитись

Новини по темі: